Home » Bed & Breakfast

Stap aan boord, alleen of met uw partner, en geniet een paar dagen van ouderwetse scheeps-romantiek en laat de stress en sleur van alledag gewoon op de kade achter! Ontdek hoe fascinerend en verrassend anders Nederland eruitziet vanaf het water, terwijl het landschap langzaam aan u voorbij glijden. Reizen met ons beunschip is een unieke manier om de mooiste rivieren en steden van Nederland te ontdekken, ervaar het ritme van het leven op een modern beunschip en maak kennis met onze schipper die ook de eigenaar van het beunschip is en onderweg zowel uw kapitein als u butler zal zijn.

Avontuur, ontspanning, reizen en beleven, weer thuiskomen met de herinnering aan een prachtige reis. Reizen per beunschip betekent het ultieme onthaasten, vrij van de dagelijkse beslommeringen. Stap aan boord en gooi samen met ons ”de trossen los“ en laat je verrassen!

Kijk mee over de schouder van de kapitein terwijl hij het schip door de drukke havens loodst, beleef de passage van enorme sluizen complexen op de Rijn,waal en Maas comfortabel vanuit de stuurhut. Beleef alles vanaf de voorste rij, het manoeuvreren van het schip, de communicatie tussen schepen onderling en de havendiensten. Tijdens het laden en lossen in een vreemde stad hebt u de kans die rustig te gaan verkennen.

Aan boord beschikt u over een eigen woning met een eigen douche, wastafel en toilet keuken. Op ons beunschip kunt u kosteloos uw fiets mee aan boord nemen.  zelfs uw eigen auto aan boord mee te nemen. U verblijft aan boord op basis van volpension

 

Wifi

De Onderneming is een echt “sterrenschip” de verbinding met de digitale snelweg loopt dan ook via een Satelliet hoog aan de hemel en niet via een glasvezelkabel. U kunt in overleg altijd gebruikmaken van de wifi verbinding om dagelijks uw E-mail te beantwoorden.  Maar niet om films te downloaden.

Reizen en genieten

Aan boord heerst een rustige en ontspannen sfeer .Of u nu alleen reist of als stel , met een vriend of vriendin ,U bent 100% gast bij ons aan boord. even een paar dagen heerlijk genieten. Met een wijntje of boek genieten aan dek van de omgeving die voorbij glijd.

Prijsinformatie

Prijs  voor 1 of 2 nachtjes aan boord:             € 95,-  p.p.p.n

Prijs voor 3 tot 5 nachtjes aan boord:            € 90,-  p.p.p.n

Prijs voor 6 nachtjes of langer aan boord:    € 85,- p.p.p.n

Prijzen zijn altijd inclusief Btw.  Ontbijt, lunch en diner ,handdoeken, bedlinnen en eind schoonmaak zijn inbegrepen.   Koffie/thee tussendoor incl.:

Alcoholische dranken ( bier/wijn) en limonade zijn tegen vergoeding aan boord te verkrijgen.

Voor het meenemen van uw auto aan boord rekenen wij € 50,-   ( max 1500 kg / niet hoger dan 155 cm.)  Dit is inclusief van en aan boord hijsen. Takelen voor eigen risico, vraag bij uw verzekering naar een takel clausule.  Voor informatie zie “auto mee aan boord “ info.

Fietsen mogen kosteloos mee aan boord.

bij ons is zelfs de mogelijkheid om opgehaald te worden door een heuse speedboot om zo u reis nog leuker te maken en te genieten van de snelheid over het water en ervaring op te doen wat u ziet en wat de schipper ziet u zult zich verbazen

aan boord getakeld